Gastenboek

Wij zijn altijd erg benieuwd hoe je het lessen bij Verkeersschool Aansturen hebt ervaren.
Laat gerust een bericht achter!

Het bericht zal in verband met de spamfilter niet direct zichtbaar zijn op de website.

115 reacties

 1. Jitze is a professional and experienced instructor. Even if I repeated the mistakes for many times during driving, he was still patient and always trying to explain in a logical and straightforward way. Beyond that, he has very good sense of humor so I never got bored by driving with him.

  Dorine helped me plan lessons with a high degree of flexibility and efficiency! Much appreciated for her assistance in the course of a year.

 2. Afgelopen week van Jitze rijles gehad voor E-achter-B. Zoals de andere reacties zeggen een rustige, aardige man en de manier van les geven is fijn. Uiteraard die middag in 1x geslaagd na een leuke dag lessen.

 3. Op 14 november ben ik gedurende de ochtend voorbereid op het examen ‘E achter B’. Enorm leerzaam. Hoe je moet kijken; hoe je de combinatie achteruit een straat of oprit inrijdt; het aan- en afkoppelen. Alles wordt je grondig geleerd. Ook een reality check op je rijgedrag in algemene zin. Kundige uitleg, geduld en humor. Echt een aanrader!
  En ja, nog dezelfde dag zonder problemen geslaagd!

 4. Fantastische rijschool met professioneel personeel.
  Na meer dan 30 lessen te hebben gevolgd bij een andere rijschool kwam ik aan bij verkeerschool aansturen met een trauma voor autorijden. Met veel begrip werd ik daar ontvangen en heb ik uiteindelijk dankzij Jitse zelfs weer plezier gekregen in auto rijden. Deze mensen hebben het hart op de juiste plek zitten en denken niet alleen maar aan het financiële plaatje. Enorm bedankt voor het helpen bij het verwerken het trauma en het begrip tonen voor mensen die anders in elkaar zitten.

 5. Such a great driving school! During the lessons Jitze was always calm and explained everything very patiently and in detail. He was also always up for an interesting conversation and jokes, making it an enjoyable time. Dorine was very helpful in scheduling the lessons and in preparation of the theory exam. They were flexible and able to rearrange their agenda in the week before my exam so I can have the extra lessons.
  On my very first lesson I was scared of being on the road and at the end I was able to pass my exam on the first try! I would definitely recommend Aansturen to anyone looking for a driving school.

 6. Ook ik kan de lessen bij Jitze alleen maar aanraden. Iedereen heeft een andere leerstijl, maar door zijn ruime ervaring en openheid kon hij zich erg goed aanpassen, steun geven waar ik wat meer moed nodig had, uitleg niet alleen verbaal gegeven maar het ook door mezelf laten ervaren. Ik voelde me veilig bij hem. Mijn examen heb ik ook in een keer gehaald en dat doe ik met groot dank aan Jitze (en Dorien).

 7. Na een lange afgelegde weg (letterlijk en figuurlijk) is het eindelijk gelukt. Jitze, bedankt! Wat heb jij een enorm geduld. Jij verstaat je vak als geen ander. Als je een leerling iets meerdere keren moet uitleggen, dan doe je dat met veel plezier. Jij bent in staat om je in je leerling in te leven en daar het programma op aan te passen.

  Omdat het behalen van het praktijkexamen een enorme opgave was, merkte ik dat mijn motivatie erg afnam. Het enthousiasme waarmee Jitze lesgaf, was echter aanstekelijk. Altijd weer wist hij er een leuke les van te maken. Als je de reviews van anderen leest, zie je niets dan lof en ik heb het zelf mogen ervaren. Geen woord ervan is overdreven.

  Ook Dorine wil ik graag bedanken voor de planning en het meedenken hoe de agenda’s zo goed mogelijk op elkaar afgestemd konden worden.

  Veel werkplezier nog, met af en toe lekker een weekje er tussenuit naar Tsjechië!

 8. Mijn moeder heeft haar rijbewijs bij dit rijschool gehaald, Ze heeft mijn aangeraden.

  Ik heb mijn theorie-examen in 1 x gehaald.
  Door de goede lessen die ik kreeg.

  Rijlessen:
  Ik vond de manier van lesgeven van Jitse erg fijn. Wanneer ik een fout maakte werd het mij rustig en duidelijk uitgelegd wat ik voortaan beter kan doen.
  -Mijn praktijk-examen heb ik ook
  in 1 x gehaald.

  Ik raad iedereen aan die een rijbewijs wilt halen.

 9. Het super top rijschool! Bedankt Jitse voor de geduld met mij en bedankt voor dat jij zo goed mij gerust stelde, ik zal zekker missen de grapjes en de leuke gesprekken tijdens de lessen! Geduld met tot de laatste moment spannings fouten😉. Super bedankt! Jullie zijn toppers!

 10. Solide rijschool met oog voor jou als persoon met je plus- en minpunten. Na minder fijne ervaringen bij een andere rijschool, had ik bij deze rijschool aangeklopt. Ik heb prettige lessen gekregen waarin ik veel heb geleerd – en enkele dingen heb afgeleerd ;-). De feedback tijdens de rijlessen vond ik niet altijd even prettig, echter was deze feedback wel nodig en wist Jitze de goede sfeer altijd erin te houden. Ik raad de rijschool aan voor mensen met een rugzakje, maar ook mensen zonder rugzakje kunnen hier prima terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *