Gastenboek

Wij zijn altijd erg benieuwd hoe je het lessen bij Verkeersschool Aansturen hebt ervaren.
Laat gerust een bericht achter!

Het bericht zal in verband met de spamfilter niet direct zichtbaar zijn op de website.

94 reacties

 1. Gedurende 36 jaar(!) niet-autorijden had ik een behoorlijke rijangst opgebouwd.
  Om verschillende redenen was gaan autorijden nu de beste (én enige) optie voor mij, maar…… die rijangst…..
  Ik zag er vreselijk tegenop, maar al bij de proefles voelde ik me op m’n gemak bij Jitze. Tijdens de “opfriscursus” gaf Jitze handige tips en heb ik weer zelfvertrouwen gekregen.
  RUST is het allerbelangrijkste tijdens het autorijden en dat straalt Jitze ook uit. Dankzij hem durf ik weer auto te rijden.
  Het laatste “lesuur” zat Jitze zelfs op de passagiersstoel van mijn eigen auto!
  Jitze (én Dorine voor de planning!) ontzettend bedankt!

 2. Onlangs mijn rijbewijs gehaald bij Aansturen! Jitze, heel erg bedankt voor de leerzame en altijd gezellige lessen. Door de rust die je uitstraalt en de persoonlijke aandacht heb ik mij altijd veilig en op mij gemak gevoelt tijdens de lessen. En Dorine, bedankt voor de leerzame theoriecursus. Ik kan nu vol zelfvertrouwen alleen de weg op! = 😀

 3. Eindelijk heb ik mijn rijbewijs op zak! als moeder van twee kinderen is dat echt heel fijn. Ik heb jaren geleden al geprobeerd af te rijden maar ben dik gezakt. Ik was bang op de weg en begreep het autorijden eigenlijk niet. Nu dus afgelopen maart toch maar weer begonnen bij rijschool “aansturen”. Wat is Jitse toch een fijne instructeur. En hij blijft altijd rustig en maakt vaak grappen. Ik mis nu al onze gesprekken. Jitse kon mij mijn angst nemen en heeft me veel dingen geleerd. Bij de tweede keer afrijden is het eindelijk gelukt en ik heb net mijn rijbewijs bij het gemeenthuis opgehaald!
  Ik beveel Jitse iedereen aan die echt bang is om te rijden. Het gaat ook jullie lukken om auto te kunnen rijden!
  Bedankt Jitse en ook Dorine..

 4. Een geweldige rijschool die me uit een nachtmerrie (andere rijschool) heeft geholpen en me geleerd hoe ik echt moet rijden! ik denk nog aan ze elke keer als ik de auto in stap, dank jullie wel voor het duidelijke advies en de goede lessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *