Theorie

Voordat je rijexamen mag doen is er een belangrijke stap die daaraan vooraf gaat: het halen van je theorie-examen. Zonder een theoriecertificaat mag je dus geen rijexamen doen. Logisch, want theoretische kennis is onmisbaar om de complexe verkeerssituaties goed in te kunnen schatten.

Snel, overzichtelijk en voordelig theorielessen volgen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Een goede basis is van groot belang, daarom zorgen wij met onze passende lessen ervoor dat jij je de theorie in een korte tijd goed beheerst, zodat je snel de weg op kan als een volwaardige chauffeur. Het hoge slagingspercentage bij Verkeersschool Aansturen, bespaart je een hoop frustratie, tijd en geld.

Klassikaal en individueel theorielessen volgen

Onze theorielessen zijn te volgen in kleine groepen van maximaal zes personen, op deze manier krijgt iedere leerling persoonlijke aandacht en zorg om zo efficiënt en effectief mogelijk de theorie onder de knie te krijgen.

Vind je het toch moeilijk om je te concentreren in een groep of heb je moeite met leren? Dan zijn onze individuele theorielessen misschien wat voor jou! Deze lessen worden speciaal afgestemd op jouw kennis en manier van leren en worden gegeven door faalangstinstructeurs, ADHD– en autisme instructeurs, afhankelijk van jouw situatie. Samen met de instructeur kies je een voor jou passend examen uit. Als je er uiteindelijke klaar voor bent om je examen te doen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een individueel examen.

De voordelen van een individueel examen zijn:

  • Je zit alleen met de examinator.
  • Je hebt langer de tijd om het examen te maken.
  • Je hebt bij de kennis en inzicht vragen geen tijdsbalk.
  • Je kan de vragen nog eens rustig door nemen.

Theorielessen tijden en planning

Onze theoriecursus(sen) worden gegeven op:

  • Woensdagavond van 18:30 tot 21:00 uur
  • Donderdagavond van 18:30 tot 21:00 uur
  • Zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur
  • Schoolvakanties overdag van 09:00 tot 14:00 uur

Tijdens deze dagen krijg je duidelijke en volledige uitleg over de theorie en wordt er geoefend met examenvragen, zoals deze worden afgenomen bij het CBR. Doordat de lessen verspreid zijn over de week, krijg je niet alle informatie in een keer op je af. Dit zorgt ervoor dat de verschillende onderwerpen veel efficiënter behandeld kunnen worden. Op deze manier kun je de informatie beter verwerken en opslaan in je geheugen. Om thuis te oefenen krijg je van ons een inlogcode, met deze code kun je de theorie vast doornemen op het internet en examens oefenen.

Kosten

En dit allemaal voor maar € 99,- exclusief of € 121,- inclusief het CBR examen.